We gaan bijna open. Bijna. Nog heel even. Echt! - Reisverslag uit Side, Turkije van Gee Şenat - WaarBenJij.nu We gaan bijna open. Bijna. Nog heel even. Echt! - Reisverslag uit Side, Turkije van Gee Şenat - WaarBenJij.nu

We gaan bijna open. Bijna. Nog heel even. Echt!

Door: DigiGee

Blijf op de hoogte en volg Gee

08 April 2012 | Turkije, Side

Er zijn vorderingen. Ja, echte vooruitgang! Alle spieren die ik op dit moment in mijn lijf voel zijn het levende bewijs er van. Er is een gebouw neergeplant en ik heb vandaag vrijwel de hele dag boven de verfpot gehangen. Gisteren ook maar die was toch anders. Geen chemische lucht. Op waterbasis. Zelfs de voorimpregnatie rook niet zo erg.

Maar wowie. Toen ik na een uur of 4 schilderen maar eens besloot om een pauze in te lassen en naar buiten ging, voelde ik me toch wel behoorlijk high. En volgens mij komt nu de kater opzetten ;)

Misschien was dat het wel. Gisteren hebben we de buitenkant gedaan. Dan ruik je natuurlijk niet zo veel van het chemische verfgoedje ;)

In ieder geval, het begint nu echt wat te worden. De ideeën beginnen vaste vormen aan te nemen. Na dagen lang geruzied (groot woord hoor) te hebben over de kleuren (ik wilde binnen lichtblauw of lichtgeel) zijn we uiteindelijk voor net-niet-helemaal-(maar-niet-gebroken)-wit gegaan. Buiten is het groen (want dat past zo mooi van de gebouwtjes van de watersporters. Het bleek alleen een heel andere groen te zijn :)) En sommige delen van het metaal heeft een donkere groen gekregen. Het dak zat er al op en morgen krijgen we –als het goed is- de deur. Die deur is wel één van de belangrijkste dingen. Zodra die er in zit, hebben we een mooi afgesloten gebouwtje. En dat houdt in dat we kunnen beginnen met het overzetten van de spullen!

En dat is ook echt hard nodig. We zijn afgelopen week al meer dan 500 euro misgelopen aan inkomsten omdat we mensen teleur moesten stellen. Nu heeft Sinan een Duitser beloofd dat hij komende week kan komen duiken dus voor komende dinsdag moet in ieder geval alles aanwezig zijn.

Een Duitser. Zie je Sinan al in het Duits een breefing over de duik geven? Dacht ik al. Ik ook niet. En hijzelf ook niet, haha. Dus, we moeten het van mijn Duits hebben. Tijd om die weer eens op te gaan halen ;)

De planning is dus, morgen de deur er in. Hopelijk aan de achterkant nog 3 ramen waarvan ik er één open kan doen om te luchten. Er moet onderdak komen voor de compressor dus die wordt ook gemaakt. Er moet nog een platform komen waar we op kunnen staan om de natte pakken en vesten op te hangen zodat deze kunnen drogen. Er wordt nog een vaste bank gemaakt op het terras. Binnen komt er nog een balie en balken om alle spullen (vesten, regulators, wetsuits, brillen, etc) aan op te hangen. Aan de binnenkant wordt er nog wat tegen het dak aan gedaan zodat deze mooi afgesloten is zonder dat je het metaal ziet. Er komt natuurlijk nog iets op de vloer en zo zijn er nog wat andere minder belangrijke dingetjes om te doen.

Al met al nog behoorlijk wat en het meeste moet binnen 3 dagen af zijn. Ik ben heel benieuwd! De metaalman levert wel goed werk dus ik heb er wel vertrouwen in dat in ieder geval het meeste wel op tijd af komt.

Verder zijn we nog steeds hard op zoek naar medewerkers. We hebben wat helpers nodig en twee info mannen of vrouwen die bij de twee hotels rondlopen. We krijgen wel hulp later in het seizoen maar helaas redden we het tot die tijd niet alleen. Er komt binnenkort misschien een Duitse vrouw bij ons solliciteren die de taak van het info geven op zich zal nemen. Ik hoop dus dat dat wat wordt!

• 08 April 2012 - 19:37

Mayra:

Spannneeeeeend!! Ik kom gauw kijken mop!

• 08 April 2012 - 22:43

Mama:

Oh wat jammer dat ik niet kan komen helpen, de Duitse taal is niet zo moeilijk voor me. Wat fijn dat het allemaal zo snel verloopt, succes en een dikke kus XXX

• 09 April 2012 - 13:09

Meta:

succes met alles wel heel spannend allemaal:)))

Gee

Ik kan me niet voorstellen dat mijn leven heel interessant is om te volgen, maar ik hou van schrijven en deel mijn ervaringen graag met anderen. Het is een heerlijke uitlaatklep. Een mooie plek waar ik mijn gedachten kan deponeren wanneer ik door de creatieve overuren van mijn brein weer eens niet kan slapen ;) Dit weblog is daarom een grote steun voor mij. En de mensen die mij volgen eveneens. Bedankt daarvoor! :D xxx Gee

Actief sinds 01 Sept. 2009