Het einde in zicht..
Door: DigiGee
Blijf op de hoogte en volg Gee
30 December 2009 | Turkije, Side
Ons nieuw jaar zal in ieder geval anders beginnen dan gedacht. Het hotel met het galafeest waar we naar toe zouden gaan, gaat niet door helaas.
We zouden er met vrienden heen gaan. Maar hun zoontje is opgenomen in het ziekenhuis en het gaat niet goed :( zonder auto is het voor ons heel moeilijk om er te komen dus we hebben de reservering geannulleerd.
In plaats daar van gaan we waarschijnlijk naar de Apollonic, onze vaste uitgaans plek.
Minder gracieus dan de bedoeling was, maar vast net zo gezellig :)
2010. Wauw. De tijd gaat snel!
Mijn emigratie herinner ik me als de dag van gisteren maar het is morgen precies twee maanden geleden!
Hopelijk brengt 2010 alles waar we op hopen. We hebben namelijk erg veel plannen!!
De belangrijkste is het volgende en ik duim iedere dag voor dit:
De broer van Sinan, zijn naam is Salih, is manager van een textielfabriek. Deze fabriek verkoopt gordijnen, en bijvoorbeeld tshirts. Ze verkopen inmiddels al wereldwijd en hebben onderandere een kantoor in Italie.
Toen ik Salih, zijn vrouw Esra en hun dochter Defne leerde kennen, de eerste keer dat we naar Bursa gingen, deelde Salih meteen enthousiast zijn idee met ons.
Gordijnen verkopen in NL.
Salih kwam met het idee om mij als vertegenwoordigster van de fabriek naar NL te sturen om daar langs bekende klanten langs te gaan en om nieuwe klanten te werven.
Nou moet ik je wel vertellen dat Turken altijd vol (goede) ideeen zitten. Maar 9 van de 10 keer brengen ze dit niet tot concrete plannen en nog minder worden deze plannen tot werkelijkheid gebracht. (Als dit wel zo zou zijn, was ik inmiddels eigenaresse van 10 winkels en was ik verschrikkelijk rijk LOL)
Maar goed. Salih zette door en maakte wèl concrete plannen. Hij zocht contact met de baas van de fabriek, en die ziet het nu wel zitten om een gesprek met mij en Sinan aan te gaan.
Want ja... Sinan gaat dan natuurlijk óók mee naar NL!
ALS het door gaat. ALS. Wauw. Dat zou van 2010 een geweldig spannend jaar maken!! Ik zou meer kansen krijgen om naar NL te komen. Ik zou de kans krijgen om langer te blijven. Niet een weekje, maar bijvoorbeeld een maand of langer!
En Sinan eveneens!
Het nieuwe jaar gaan we dus feestend in. Maar wel vol spanning. De eerste week van Januari gaan we weer naar Bursa. We gaan een gesprek hebben met de baas van de fabriek. En daarna krijgen we te horen of het door gaat :D
Duim dus allemaal voor ons alsjeblieft!!!! :D
(Nee, we verkopen dus geen gordijnen per strekkende meter. We verkopen aan grootafnemers... bijvoorbeeld per 5000 strekkende meter. En dit soort bedrijven verkopen het weer door aan winkels zoals bijvoorbeeld de Hema...of gespecialiseerde winkels in stoffen)
OF het door gaat is dus nog niet zeker. We doen ons best. Grotendeels hangt dit hele plan van mij af. Het is een enorme verantwoordelijkheid en hoe ik er mee om zal gaan weet ik nog niet. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo een grote verantwoording moest dragen voor een bedrijf :S Maar het is spannend. Een uitdaging. Een nieuwe kans. Een nieuwe weg die ik heel graag wil bewandelen!!
We zullen dus wel zien hoe het gaat lopen. Dit voornemen is voor komend jaar. Een mooi voornemen!
Daarnaast hebben we natuurlijk ook nog ons aankomend huwelijk, waar ik ontzettend naar uit kijk!! :D Olga komt in ieder geval, mam hoop ik ook. SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Dat maakt me echt gigantisch blij.
Natuurlijk zou ik iedereen er bij willen hebben maar dit is niet mogelijk vrees ik. Daarom zijn mijn zus en mijn moeder nu het belangrijkste voor me. We houden het in februari maar de datum hangt af van of we samen naar NL komen of ik alleen. Als we samen komen blijven we wat langer en dan trouwen we dus wat later. Als ik alleen kom vertrek ik eerder en trouwen we dus ook wat eerder. Maar meer hierover in Januari :)
Eèrst gaan we knallend het oude jaar uit.
Ik en Sinan wensen iedereen heel erg veel goeds voor 2010. Volg je hart, maak je dromen waar, geniet van je vrienden en van je familie, heb elkaar lief, zeg ja tegen nieuwe uitdagingen (:P) en geniet van het leven!!
Veel liefs, kusjes en hopelijk zien we elkaar wat vaker in het nieuwe jaar!! (Want missen doe ik jullie nog altijd en dat zal ook in 2010 niet veranderen!)
XXXXXXXX
30 December 2009 - 18:42
Mayra Yaldir-de Geus:
Hey lieverd!
wat was het weer heerlijk weer vandaag he :D
Balen dat het feestje niet doorgaat, maar vooral dat het met het kleintje niet goed gaat! Hoop dattie snel opknapt!Veelplezier iig in Apollonic!
Spannend zeg, die plannen voor de fabriek! wat je zegt, iedereen heeft grootste plannen, maar of het doorgaat is de vraag.. Maar zal voor jullie duimen ;)
Fijne jaarwisseling! En al het goeds voor 2010 gewenst ;)
xxxx -
14 Januari 2010 - 16:55
Diane :
Wat?? Februari al?? 14 februari heb ik ook een bruiloft waar en wanneer word 't dan??
Sjonge ik dacht ergens in de zomer, waarom zo snel al.....Keep me posted zou er graag bij willen zijn :-D