Nog steeds geen internet :(
Door: DigiGee
Blijf op de hoogte en volg Gee
13 April 2010 | Turkije, Side
Ja ik droom soms over de duikschool.. en over puzzels want we hebben een puzzel gekocht van 1000 stukjes :D
Boos was en ben ik niet hoor dat we thuis geen internet hebben maar vervelend is het wel!! Hoop dat het snel opgelost is!
@ willie
Wat leuk dat je hier nu meeleest :D Gezellig! Ik hoop jou ook snel weer een keer te zien!
@ Essie
Hee lieverd ja het is allemaal wat! :D Maar we gan in ieder geval vooruit!
Nou. Om maar meteen over het onderwerp te beginnen.. We hebben nog steeds geen internet. Men kan namelijk het rode en witte draadje die naar onze woning loopt niet vinden. En veen tijd heb ik tegenwoordig niet meer! Nouja.. tijd zat maar op de verkeerde momenten als ik niet naar het internet cafe kan..
Hoe nu verder weet ik nog niet. De 1 vraagt aan de ander over het draadje en wat die er mee doet, geen idee. Komt wel goed!
En verder. Verder is de verhuizing nu wel rond. Alles zo goed als uitgepakt. Wat mijn adres nu eigenlijk is weet ik nog niet, vandar dat ik nog geen adres wijziging heb doorgegeven ;) zodra ik mijn adres heb stuur ik wel even een mailtje rond!
Verder kwam ik er op een ochtend achter dat we mieren hebben. Bahhhhh!
Bij onze balkondeur zit een gatje nar een mierennest. Heel gezellig al die extra mee-eters maar daar hadden we natuurlijk niet opgerekend en geheel tegen mijn principes in ben ik daarom tegenwoordig seriemoordenares. Ja ik weet het. Het is een schande. Maar wat moet ik anders?? Kan niet al die extra monden blijven voeden en ook niemand die ze wil adopteren. Op strat zetten gaat ook niet. Ze vinden hun weg wel weer terug op 1 of andere manier :S Dus ja. Sorry mensen! (en mieren!!!)
Verder gaat op het werk alles zijn gangetje. Slakkengangetje. Langzame slakkengangetje. Dus.
Het goede nieuws is (vooral voor mijn geachte collegae-van-de-tassen-en-portemonnee-afdeling-die-overigens-allemaal-man-zijn-en-dus-geen-inzicht-hebben-over-een-mooie-indeling)
Op het toppunt van mijn dodelijk saaie dagen, heb ik een nieuwe bezigheid gevonden. Ik opende mijn ogen en zag dat de indeling van de portemonnees echt afschuwelijk lelijk en rommelig was. Het zag er goedkoop en onoverzichtelijk uit.
En toen was daar Geesje. Die het wel even gefixt heeft.
Twee dagen heeft het me gekost. Om alles netjes neer te zetten. Ze noemen me tegenwoordig vanwege dit dus 'de nieuwe designer' een naam die ik mijzelf totaal niet vind misstaan hehe ;)
Maar ja. Ze zeggen dat ieder voordeel ook een nadeel heeft en dat heb ik wat dit betreft dus ook.
Als iemand mijn mooie indeling ook maar met 1 vinger aanraakt en alles daarmee in de war gooit...sta ik er meteen als de kippen bij. DONT TOUCH IT! Anraken is kopen!!!
En je kent de klanten he.. totaal geen gevoel hebben ze voor mijn twee dagen lange werk. Ze pakken, kijken, kopen niet en gooien dan die zorgvuldig neergelegde portemonnee weer terug als oud vuil... TSSSSSSSS
Nee hoor ;) Tuurlijk niet. Ja ik leg alles weer netjes terug want die mannen die hebben er echt totaal geen gevoel voor. Maar boos ben ik niet want het geeft me weer wat werk en dan gaat de tijd sneller :D
Verder loopt het antal klanten langzaam op. Ben nu ook naar 4 shows in hotels geweest en dat was wel leuk. Verder ook zo nu en dan wat kunnen verkopen wat me wat meer zelfvertrouwen geeft.
De duikschool gaat ook wel goed. Geloof ik. Heb me er niet zoveel mee bezig kunnen houden omdat mijn eigen werk me in beslag nam. Ik heb dagen die echt SAAAAAIIIII zijn.. mar soms zijn ze lekker druk en ben ik de hele dag wel ergens mee bezig.
Afgelopen woensdag hoopte ik de eerste duik te kunnen nemen maar het waaide heel erg en het was koud dus het ging niet door.
Nog steeds staat er wel wat wind mar wie weet kan ik morgen dan ECHT duiken. Ik hoop het. Ik verheug me er in ieder geval erg op. Niet alleen om het duiken maar ook omdat ik morgen mijn vrije dag heb en dus lekker de HELE dag in het duikcentrum aan het werk kan.
EN Morgen zie ik Helga mijn nicht en Zoe har dochtertje!!! Super leuk!!
Het spijt me echt heel erg dat ik naast dit blog en facebook geen contacten onderhoud met iedereen. Ik zou het grag willen maar bellen en smsen naar NL is echt duur :( Kan me dat op het moment niet veroorloven. Ook heb ik niet veel tijd in het internetcafe en krijg van veel mensen wel een mailtje.. die kan ik nu gewoon niet allemaal beantwoorden maar zodra ik thuis internet heb maak ik het goed met degene die nog geen antwoord van me hebben gehad!! Nogmaals sorry en ik hoop dat je het begrijpt.
Verder heb ik wederom niets te vertellen. Ik werk, kom thuis, eet, leg een paar puzzelstukjes van de puzzel die we gekocht hebben en ga dan slapen. Ben momenteel een werkpaard, that's it :)
Ik hoop dat het met iedereen goed gaat! Als we thuis weer internet hebben heb ik ook wat meer tijd voor iedereen.
13 April 2010 - 17:59
Olga:
Balen dat je geen internet hebt! Want ik mis het wel het contact, het is nu zo weinig tot niet!
Leuk dat je even tijd hebt voor Helga, ik ben benieuwd hoe je het met haar gehad hebt! En of je morgen ook gaat duiken. Best wel weer spannend denk ik!
Grrr, die mannen ook! Ik vraag me af of de verkoop nu ook beter gaat nu het er leuker uitziet op "jou" afdeling, hahahaha ;)
Nou ja, hier gaat alles op z'n gangetje en iedereen is gezond!
Op wat leuke dingen gedaan te hebben even weinig te vermelden!
Laat die internet nou maar komen ja!!
Liefs, Olga -
13 April 2010 - 18:02
Mama:
Hoi werkpaardje,
ik kan het me heel goed voorstellen hoe je daar bezig bent alles goed in de schappen te leggen. Is mooi om te zien toch? En aantrekkelijker voor de klanten als het netjes is. Over een tijdje zal je er misschien naar terugverlangen dat het wat rustiger was, dat hoop ik tenminste voor je ;-)). En heb je geen tijd meer om alles netjes neer te leggen. Maar leuk dat je al wat hebt kunnen verkopen, goed hoor!!
Ik moest lachen om die mieren, ze zijn ook overal ter wereld zeg! Onuitroeibaar dus je hoeft geen gewetenswroeging te hebben. Misschien net als katten, negen(tig) levens. Maar oke, het is niet leuk ze te moeten doden. Wij zetten in de zaak lokdoosjes neer, is hetzelfde toch? Niet leuk maar noodzakelijk, anders nemen ze je woning over en ze betalen tenslotte geen huur.
Zijn jullie nu in die kleinere woning getrokken? Nummer 8? Misschien is de draad voor internet niet zo hooggetrokken, dat zou vervelend zijn.
Dus nu eindelijk duiken, heerlijk voor je. Geeft natuurlijk ook een kick, nu jullie eigenaars zijn. Hopelijk wordt het zo druk dat je je saaie baan op kunt zeggen om Sinan bij te staan met de duikschool, dat zou je van het zijn. En als je nu een goede indruk maakt in de winkel willen ze je buiten het seizoen misschien ook wel weer aannemen. Om orde in de zaken te zetten?;-))))
Nu lieverd, ik kijk weer uit naar je volgend verslag. Fijn dat je toch even de moeite neemt om naar een internetcafe te gaan om verslag te doen. We kijken er allemaal zo naar uit en leven met jullie mee. En als je uitgezocht hebt waar je woont (hahaha) kunnen we je ook per post wat toesturen.
Liefs,kusjes en tot ziens.