Soms ook wel een beetje Nederland - Reisverslag uit Side, Turkije van Gee Şenat - WaarBenJij.nu Soms ook wel een beetje Nederland - Reisverslag uit Side, Turkije van Gee Şenat - WaarBenJij.nu

Soms ook wel een beetje Nederland

Door: DigiGee

Blijf op de hoogte en volg Gee

27 Mei 2010 | Turkije, Side

Turkije is soms ook wel een beetje zoals Nederland. Vandaag kan het mooi zijn maar voor je het weet slaat het weer om en zit je in de regen.

Gisteren was dus zo een mooie dag. Het was heet, de zon scheen lekker fel en op het duikcentrum was het zo rustig dat we niets te doen hadden.

Normaal wachten we gewoon wat maar zowel ik als Sinan waren toe aan echte ontspanning.

En wat doe je dan als je een supergroot zwembad voor je neus hebt?

Lekker spetteren in het water natuurlijk :D En dat hebben we dus ook gedaan. Uuuuuren liggen dobberen. Ook eens lekker laat opgestaan trouwens. Een uur of 10 deden we pas onze ogen open. Rond 11 uur eens naar het duikcentrum toe en daar genieten van een heerlijk zelfgemaakt ontbijt. Aan zee. :)

Eerst nam ik een duik in zee, dat water was ook heerlijk. Toen naar het zwembad toe en daar onze nieuwe waterscooter uitgeprobeerd! (Seadoo waterscooter) eeg leuk speelgoed en ik kan niet wachten tot ik die een keer in zee op 5 of 10 meter diepte uit kan proberen. Deze seadoo kan tot 30 meter maar wil eerst in wat ondieper water proberen :)

Na het zwembad weer terug naar het strand waar ik op een zonbed naast het duikcentrum in slaap gevallen ben.

Werd dus zo rood als een kreeft wakker. Sinan had me tussendoor nog wel even ingesmeerd maar dat was niet voldoende. Gelukkig heb ik er niet zo heel veel last van.

Stom was wel om MET zonnebril op in slaap te vallen en ja hoor. Nu heb ik dus een witte zonnebril op me kop met de rest rood er omheen. Heb het geprobeerd weg te werken met makeup maar zichtbaar is het nog wel.

Je kan wel raden dat ik vandaag dus veel leuke opmerkingen heb gekregen haha. Voordeel ervan is dat ik nu echt op een toerist lijk haha.

Nadat we weg gingen van het duikcentrum hebben we een lekkere BBQ gehouden. Was dus echt een topdag met heel veel ontspanning en nu achteraf merk ik dat we er ECHT even aan toe waren. Heerlijk :D :D

Vandaag begon de dag ook heel goed. Het weer was zoals gisteren. HEET. Maar nu aan het einde van de dag regen regen regen en onweer. Evengoed is het nog heel erg warm hoor dus zo erg is het niet. Vind het wel een lekkere verfrissing.

Verder nog wat andere leuke dingen op het werk. Ten eerste hele leuke klanten gehad waar ik erg mee kon lachen. Erg leuk om weer even lekker in het Hollands te kunnen kletsen.

Verder willen ze (het management) dat ik HET gezicht wordt van de zaak. Als het doorgaat kom ik dus op een enorm spandoek aan het gebouw te hangen met een lederjas aan. En eventueel in folders nog.

Ook hebben ze mijn 'creatieve talent' ondekt en willen ze dat ik meewerk aan de ontwikkeling van de nieuwe website. Niet alleen voor het vertalen van tekst naar Nederlands maar ook voor het design. Super leuk dus!! Alleen zullen ze hier pas in September mee beginnen maar daar ben ik wel blij mee, dan heb ik aan het einde van het seizoen ook nog wat te doen.

Verder gaat alles zoals altijd zijn gangetje. Veel boeiende dingen maken we niet mee. De dagen zijn verder hetzelfde.

Gezien alles heel standaard is vind ik het ook moeilijk om wat te schrijven. Maar zal volgende week denk ik beginnen met een weekverslag. Iedere dag zal ik wat vertellen over mijn belevenissen ;)

Liefs aan allemaal!!!

• 27 Mei 2010 - 15:39

Mayra:

Heerlijk die relaxdag ;) wel jammer van dat verbranden dan weer haha ;)
    Jaaa wat een weer he! mja wat in NL dan niet gebeurd, wat hier wel gebeurd, is dat de electriciteit ook nog is uitvalt (hier net 5 min geleden gebeurd :S)

wat leuk dat je zoveel dingen in het vooruitzicht hebt van je werk :D goed bezig!

xxx

• 27 Mei 2010 - 18:33

Mama:

Hoi hoi,

leuk zeg, zo'n dag! Dat kan natuurlijk als het nog niet zo druk is. Maar om het met Nederland te vergelijken! :-( , je bent al vergeten hoe het hier kan zijn. In het weekend was het bloedjeheet na een paar dagen flinke kou, en nu is het alweer vreselijk koud. Je weet 'smorgens niet wat je aan moet trekken. Ik zit nu in een zomerjurk met panty's en een T-shirt met lange mouwen. Over dat geheel een vest. Vanmiddag had ik lage schoentjes aan, maar nu heb ik m'n laarzen weer aangedaan. Onderweg naar m'n werk regende het. (Heb de hele dag gewerkt en zit er nu weer).
    Maar het is al bijna juni dus het ergste is bijna over, gaan we weer genieten. Iedereen heeft er zin in.

Ik schrok wel even van je verhaal dat je zo verbrandt bent. Dus je had slaap nodig maar op de verkeerde plek. Ik zou er wel een foto van willen zien, kan dat? Krijgen wij ook een beetje zomergevoel.

Ik ga nu maar het rooster maken, dan doe ik nog wat nuttigs hier. Morgen neem ik vrij (halve dag) en anders kan het pas maandag.

Doe je de groetjes aan Sinan?

Kusjes en koop maar een strooien hoed, goed ook voor je haar.
    Liefs
    Mama