Duikcentrum: Goed nieuws! - Reisverslag uit Ankara, Turkije van Gee Şenat - WaarBenJij.nu Duikcentrum: Goed nieuws! - Reisverslag uit Ankara, Turkije van Gee Şenat - WaarBenJij.nu

Duikcentrum: Goed nieuws!

Door: DigiGee

Blijf op de hoogte en volg Gee

26 Maart 2012 | Turkije, Ankara

De voorbereidingen zijn inmiddels weer volop aan de gang. Want jawel, we hebben groen licht gekregen en gaan ons duikcentrum neerzetten bij hotel Club Voyage in Sorgun (nabij Side)!

Dat is natuurlijk geweldig nieuws. Wel is er enige haast bij. Het seizoen begint in april eigenlijk al maar op dit moment staat er niets. Het terras is aanwezig en daar moeten wij natuurlijk nog wat neerzetten ;)

Sinan is inmiddels al bezig geweest met de hoognodige voorbereidingen. De 'metaalman' is twee dagen geleden geweest om te kijken wat we nodig hebben on het 'geraamte' neer te zetten. We wachten nu op de offerte. Tevens is Sinan gisteren vroeg in de ochtend afgereisd naar Belek. Hij heeft een vriend die architect is. Deze man heeft ons 2 jaar terug al aangeboden om het duikcentrum te ontwerpen/laten bouwen. Wij betalen dan alleen materiaalkosten en natuurlijk zijn we daar heel erg blij mee. Ons budget is natuurlijk niet zo heel groot.

Ikzelf heb de locatie nog (steeds!) niet gezien. Wel heb ik allemaal schetsen van Sinan onder ogen gekregen en hebben we er al rijkelijk op los gefantaseerd over hoe we het in kunnen richten en welke materialen we kunnen gaan gebruiken. Dat is natuurlijk ook leuk!

Je kunt je voorstellen dat er een enorme last van onze schouders gevallen is. Ik slaap weer wat beter en lijk me letterlijk lichter te voelen. Heerlijk!

Evengoed is het wel een stressvolle periode. We hebben haast, maken ons zorgen of we wel genoeg geld hebben (het kost ook allemaal wel wat als je alles bij elkaar optelt) en moeten nog enorm veel regelen. Niet alleen om het gebouw er neer te zetten. Nouja. Gebouwtje. Maar ook moeten we gaan shoppen (we hebben wat nieuwe duikspullen nodig), de tanks en de boot moeten geïnspecteerd worden en zo liggen er nog tal van andere taken op ons te wachten.

Tevens zijn het ook geen zaken waar ik veel mee kan. Sinan is degene die het allemaal moet regelen. De gesprekken. De voorbereidingen etc. Ik kan me alleen aan de administratieve kant wijden en deze taak zal mij vooral in de zomer bezighouden.

Desalniettemin genieten we natuurlijk van het feit dat het nu allemaal rond is. We hopen op vele mooie jaren bij dit hotel, maar laten we eerst maar eens zien hoe dit jaar gaat lopen.

Gezien de huidige situatie kan ik helaas nog niet vertellen wanneer we open gaan. We hebben echt geen idee! Maar gezien de komende drukte hebben we natuurlijk niet bijzonder veel tijd dus ik verwacht binnen een maand open te kunnen gaan.

Mocht je in de buurt zijn: Het duikcentrum staat dus bij Club Voyage. Daarnaast heb je Asteria en daarnaast heb je een toegangsweg naar het openbare strand. Het duikcentrum is dus voor iedereen bereikbaar ;)

Binnenkort meer over de naam, bereikbaarheid en website!

• 26 Maart 2012 - 11:24

Trudy:

Gefeliciteerd!! Mooi hoor, zo'n eigen stek. En uit ervaring weet ik dat je in minder dan een maand tijd verschrikkelijk veel kunt doen, dus volgens mij komt het allemaal goed. Ik kom jullie in ieder geval zeker een keer bezoeken op jullie stek!! Heel veel succes!!

• 26 Maart 2012 - 11:29

Mama:

Wat een heerlijk bericht! Lekker bezig zijn is nooit verkeerd. Gefeliciteerd hoor! Nu even hard buffelen maar zo in de open lucht is natuurlijk wel lekker. Veel succes gewenst! liefs xxxxxx

• 26 Maart 2012 - 11:54

Martin:

Hoi Gee,

Als eerst van harte gefeliciteerd voor jullie beiden.

Jammer genoeg zit ik niet in de buurt dan had ik graag de handen uit mijn duikpak gestoken om te kunnen helpen waar nodig :-)

Mocht je nog iemand nodig hebben om een website te bouwen voor jullie dan kan je aan de bel trekken :-)

Heel veel succes de aankomende tijd!

• 26 Maart 2012 - 11:59

Corina:

Gefeliciteerd met dit mooie nieuws, dit is onze droom ook:-)
    heel veel succes met zijn tweetjes in dit drukke maar fantastisch mooie beroep!!

• 26 Maart 2012 - 13:52

Sezayi:

Hallo Gee,

Van harte gefeliciteerd met jullie duikcentrum.
    Ik ga zeker nog een keer langskomen om lekker te genieten van jullie duken.
    Mocht je nog wat nodig hebben,hoor ik het wel.

Sezayi

• 26 Maart 2012 - 19:02

Arlette Veldhuijzen:

Gefeliciteerd nogmaals met jullie nieuwe, eigen duikcentrum! Heel fijn dat alles rond is en ik hoop dat het goed gaat lopen! Hayirli olsun!