Zoek je een telefoonabonnement in Turkije?
Door: DigiGee
Blijf op de hoogte en volg Gee
18 April 2012 | Turkije, Side
Woon je in Turkije en wil je een goedkoop telefoonabonnement? Dan raad ik je Avea aan. Zij hebben echt leuke deals die Turkcell en Vodafone niet hebben. (Die zijn goed, maar ook stukken duurder!)
Avea heeft de volgende deal, waar ik nu ook voor gegaan ben.
Voor 30 TL per maand (abonnement van een jaar) krijg je iedere maand 500 belminuten, 2000 smsjes en onbeperkt internet. Gebruik je in de maand meer dan 2 GB internet, dan gaat de snelheid wat naar beneden. Dit is zelfs in Nederland niet zo. Vaak gaan ze daar na het gebruik van 1 GB al naar beneden.
Je kan bijvoorbeeld ook kiezen voor een abonnement van 40 TL per maand. Dan krijg je in plaats van 500 belminuten, 1000 belminuten. En daarnaast tevens 2000 smsjes en onbeperkt internet.
Mocht je al een Turks nummer hebben dan zetten ze dit voor je over. Ik had al een nummer bij Turkcell en dat wordt gewoon overgenomen. Vandaag zijn we naar de winkel geweest en binnen 6 dagen wordt alles geregeld.
Het kan wel zijn dat ze wat info van je willen. Zoals kopieën van je paspoort en verblijfsvergunning. Die kunnen ze ook daar maken dus dat is geen probleem, maar dan weet je in ieder geval dat je die bij je moet hebben.
Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee. Veel voor weinig geld! :)
Hier de directe link naar het abonnementen overzicht van Avea: