Weekverslag: dag 2, Vrijdag
Door: DigiGee
Blijf op de hoogte en volg Gee
11 Juni 2010 | Turkije, Side
Vandaag: Hetzelfde als gisteren.
Verschil: Vandaag 1 klant. En de dag ging qua gevoel sneller voorbij :)
Heeft gekocht: Niets.
In geval van niet, waarom: Ze had schoenmaat 34 en die van ons begint bij 35/36
Vliegenstand vandaag: 30
Vliegenstand totaal deze week: 57
Gegeten ijsjes: 2 (waarvan 1 gratis, lucky me)
Gedronken fruitjuices: 0
(met woorden) gevochten met collega's: 1 (een goede dag dus)
Tja. Dat was het. Ben nu thuis. Vandaag is er een openingsparty van een discotheek maar we gaan niet. Het huis is schoon. De was hangt te drogen op het balkon. Gegeten hebben we al en het toetjes zojuist was watermeloen.
Oja, verder zal ik wel weer war uitgevreten hebben met duiken afgelopen woensdag want mijn rechter been zit onder de blauwe plekken. Die begin ik nu pas te voelen. Geen idee wat ik gedaan heb :)
Verder had ik een creatieve bui dus ben begonnen met het verzinnen van namen van de boeken die ik (ooit) nog wil gaan schrijven. (Heb er al 3, MET verhaal hehe) Uit privacy overwegingen publiceer ik die niet. Straks gaat er iemand nog mee aan de haal :P ;)
11 Juni 2010 - 18:23
Mayra:
Hahaha nou lekkere werkdagen heb je zeg..pff..alleen daar wordt je al moe van.. -
11 Juni 2010 - 19:14
Anna:
Kan me herinneren dat je verslagen een paar maanden geleden wat boeiender waren! We willen natuurlijk horen waarom je bekvecht met je collega's en hoe het met sinan is en met jouw turks. We willen absoluut niet weten wat voor weer het is.. En we willen graag weer eens nieuwe foto's zien!!
Dus dat!